Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Uçan, Beden Eğitimi Öğretmeni Yasemin Uslu,  Memur Arif Yonak ile Kırklareli Okullararası Özel Sporcular Down Sendromlular Yüzme Şampiyonası’nda 1. Olan Nisa Almina Uçan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret ederek “Mavi Bisiklet, Özgür Pedallar” Projesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.“Mavi Bisiklet, Özgür Pedallar” Projesi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler veren Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Uçan, önümüzdeki günlerde yapılacak olan faaliyetler konusunda Başkan Soner Ilık ile görüş alışverişinde bulundu.KTSO Başkanı Soner Ilık’ta bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman özel çocukların yanında olacaklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.