PRODEXPO 2019 FUARI

PRODEXPO 2019 FUARI

11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında, Moskova / Rusya Federasyonu’nda düzenlenecek olan “Prodexpo 2019 Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı”nın Türkiye milli katılım organizasyonu İstanbul İhracatçılar Birliği ile gerçekleştirilecektir.

Prodexpo fuarı bu sene 26. kez düzenlenecek olup söz konusu fuarda bisküvi, çikolata ve şekerli mamuller, et ve et mamulleri ile şarküteri ürünleri, kümes hayvanları mamulleri, hububat-bakliyat mamulleri, unlu mamuller ve pastacılık ürünleri, su ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, soslar ve baharatlar sergilenecektir.

2018 yılında 100.000 m2’lik sergi alanında, 65 farklı ülkeden 2.387 katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı, 61.971 kişi ziyaret etmiştir. Bununla birlikte bahsi geçen fuar, Rusya ve Doğu Avrupa’nın da en büyük fuar organizasyonudur. Bu sebeple Rusya gıda sanayisini yönlendirme kabiliyetine sahiptir. Fuar Moskova Hükümeti ile Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, Rusya Federasyonu Tarım Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, http://www.iib.org.tr/tr/fuarlar-prodexpo-2019.html  linkinde yer alan online başvuru formunu ve Fuar Katılım Sözleşmesi’ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 31 Ekim 2018 Çarşmba günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğine 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.